GORDIJN SPECIALIST IN LEIDEN EN OMGEVING

Decor Gordijn repareert ook uw gordijnen

Decor Gordijn is ook zeer ervaren in het repareren van gordijnen. Wij maken uw gordijnen smaller, korten ze in, zetten nieuwe plooien of maken uw nieuwe gordijnen op maat tegen gunstige tarieven. Wij werken de gordijnen professioneel af met goede technieken. Voor het vernieuwen van haakjes kunt u ook terecht bij ons!

Bij het repareren van uw gordijnen denken wij graag met u mee. Wij geven advies betreffende materiaal en stijl. Hierbij bieden we ruime keuze aan van verschillende soorten gordijnen, waaronder; vouwgordijnen, diverse plooien, lussen, ringen, gordijnen met voering voor kou of licht.

Wij meten als service gratis uw gordijnen op zodat u dat thuis niet meer hoeft te doen. Wij kunnen u dan vertellen hoeveel stof u dient mee te nemen voor uw gordijn. Wanneer u al uw wensen heeft doorgegeven, zorgen wij ervoor dat uw gordijn binnen een week wordt geleverd. Naast het maken van nieuwe gordijnen, zorgen wij er tevens voor dat u uw oude gordijnen kunt hergebruiken. We verstellen de gordijnen, waarbij we zowel in lengte als breedte kunnen innemen, uw gordijn van stijl kunnen veranderen of een (verduisterende)voering kunnen zetten.

IMG_0641

Montage op maat, geen probleem!

Onze gordijnen zijn met kwaliteitsproducten gemaakt. Daarbij meten wij uw gordijnen gratis op! Wij monteren voor u de gordijnroedes en gordijnrails op de juiste wijze.

Vind u het moeilijk of heeft u geen tijd om de gordijnroede, gordijnrails, railroede of vouwgordijnsysteem vakkundig op te hangen, maak dan gebruik van onze handige montage service. U bepaald samen met ons de dag en tijdstip. zodat het u altijd uitkomt.

De rails voor onze gordijnen worden met een speciaal buig apparaat mooi gebogen voor de moeilijkere plekken in uw huis. Onze producten worden in eigen atelier gemaakt en altijd gecontroleerd zodat wij er zeker van zijn dat alles goed zit. Als alles klaar is leveren wij de producten zo snel mogelijk bij u thuis!

Neem contact met ons op