GORDIJN SPECIALIST IN LEIDEN EN OMGEVING

Bekijk wat wij voor u kunnen doen. Op deze pagina staan diverse producten die wij voor onze klanten maken en installeren. Heeft u vragen dan beantwooren wij die graag.

Zebra&DuoGordijnen

Zebra/Duo Gordijnen

Wij hebben diverse soorten duogordijnen, dus u heeft veel keuze om de juiste duogordijn te kiezen.  Middels een kettingbediening kun je zelf bepalen wat de hoeveelheid lichtinval en inkijk is. Decor Gordijn heeft er voor gekozen om deze hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden.

Lamellen

Lamellen

Lamellen bieden de uitkomst als u zelf wilt bepalen hoeveel lichtinval er binnenkomt in uw ruimte. U kunt in een handomdraai een volledig open raam creëren, waarbij u geniet van zonlicht. Naast dat lamellen een praktische functie hebben zijn ze ook nog eens sfeerbepalend in uw woning of kantoor.

Jaloezieen

Jaloezieën

Jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. De warme en luxueuze uitstraling van houten jaloezieën met stoffen ladderbanden of het mooie design van aluminium. Felle kleur als eyecatcher in uw kamer. De keuze is aan u. Zo heeft u altijd de mate van privacy en lichtinval in eigen hand.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Hoge kwaliteit in vouwgordijnen wordt bereikt door de juiste stoffen en materialen, in combinatie met een nauwkeurig gecontroleerd productieproces. Decor Gordijn heeft er voor gekozen om deze hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden.

DraperieGordijnen

Draperie Gordijnen

Stijlvolle draperieën maken de sfeer compleet in uw woning. Een aanvulling op het gordijnen, een sfeervolle aanvulling van uw woning. Een draperie is een in plooien geschikt gordijn dat boven de overgordijnen geplaatst wordt. Dit geeft een extra dimensie aan uw gordijn en straalt een elegante sfeer uit.

Rolgordijn

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn functioneel en zorgen voor sfeer in ieder interieur. Bij ons vind u veel soorten rolgordijnen. In onze collectie vindt u altijd een rolgordijn voor in uw interieur. Mooie rolgordijnen met keuze uit effen, geprint of met motief. De rolgordijnen kunnen ook verduisterd gemaakt worden.

Overgordijn

Overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang! Maak een keuze uit diverse stoffen, kleuren en maten uit collectie voor in uw interieur!

Assortiment_character

Neem contact met ons op